Mokkakészlet 15 részes madaras kézifestésű

GYÖNYÖRŰ ! AZ ÁRBÓL CSAK MOST / a készletig/ AKCIOS -15% 96310,- Ft. Ez a termékünk kézzel festett, Gondos kézi festéssel, i.osztályú porcelán 21 karátos arannyal díszített termék, mely kellemes hangulatot teremt mindennapi használatakor. Csak a készlet erejéig érvényes.…
135 000 Ft
(106 299 Ft + 27% ÁFA) [389.94EUR] / db
GYÖNYÖRŰ ! AZ ÁRBÓL CSAK MOST / a készletig/ AKCIOS -15% 96310,- Ft.
Ez a termékünk kézzel festett, Gondos kézi festéssel, i.osztályú porcelán 21 karátos arannyal díszített termék, mely kellemes hangulatot teremt mindennapi használatakor. Csak a készlet erejéig érvényes.
- A mokka készlet 15 elemből áll, egy mokka kanna, egy mokka cukortartó, egy mokka tejkiöntő, hat mokka csésze és hat mokka csészealj.

Szállítás

Posta


Az ár nem fix súly és méretfüggő + szolgáltatások Posta / MPL Posta hely Mol kutak (utánvét, átutalással, törékeny, szombaton is, de csak postán maradón módban, kűlfőldre is belfőlre is a legolcsóbb ) 1 napos / napos pár száz Ft-tal lcsobb , súly és nagyság arány kiszámítása itt: https://webcik.posta.hu/Dijszamitas.aspx olcsóbb sok estben mint a GLS. Nyugodtan válasszák visszajelzünk árban menyi és csak utána küldjük .

Szállítási díj: 1 995 Ft

postán maradó


Szállítási díj: Súlytól függ
PostaPont

Posta Csomagautomata


Magyarország területén 1 napos CSAK ELŐUTALÁSSAL! 0-24órás CSAK AUTOMATA HELYEKEN ITT NÉZD: https://www.posta.hu/szolgaltatasok/szolgaltataskereso?selectedPostTypes=postamachine 20kg-ig max.40x30x35cm

Szállítási díj: 1 600 Ft

Vásárlói értékelések

Még nem értékelték a terméket! Értékelje Ön elsőként!

Hasonló termékek