hosszú ujjú ing Tarcali

M,L,XL,XXL,3XL és extra méretben, fehérítetlen nyersvászonból, 100% pamut (125g/m2). A Tarcalon talált tarsolylemez ihlette az ingen levő palmettás hímzést. Extra vagy egyedi méretben 8500.-+afa Méretek: M:válla 51cm,ujja 56cm,teljes hossz 75cm,hónaljnál a bősége 2x58cm. L:válla 53cm,ujja…
9 525 Ft
(7 500 Ft + 27% ÁFA) [26.83EUR] / db
M,L,XL,XXL,3XL és extra méretben, fehérítetlen nyersvászonból, 100% pamut (125g/m2). A Tarcalon talált tarsolylemez ihlette az ingen levő palmettás hímzést.
Extra vagy egyedi méretben 8500.-+afa
Méretek:
M:válla 51cm,ujja 56cm,teljes hossz 75cm,hónaljnál a bősége 2x58cm.
L:válla 53cm,ujja 58cm,teljes hossz 78cm,hónaljnál a bősége 2x60cm.
XL:válla 55cm,ujja 60cm,teljes hossz 84cm,hónaljnál a bősége 2x63cm.
XXL:válla 58cm,ujja 64cm,teljes hossz 87cm,hónaljnál a bősége 2x65cm.
3XL:válla 59cm,ujja 64cm,teljes hossz 88cm,hónaljnál a bősége 2x70cm.
Extra:válla 60cm,ujja 64cm,teljes hossz 89cm,hónaljnál a bősége 2x75cm.
A helyes méretválasztáshoz a meret http://feketebt.hu/meret.jpg talál segítséget.
Figyelem! Az inget kifordítva ajánlott mosni 30-40C-on. A mosáshoz mosószódát, a fehérítéshez perkarbonátot ajánlok, ezek környezet- és bőrbarát szerek, régen is ezt használták. A vasalni is kifordítva célszerű, mert az inget díszítő paszomány megolvadhat. Az ingnek összemegy az anyaga, ezért avatjuk. Szabás előtt teszteljük az alapanyagot 50C-on, ez alapján megkapjuk hogy hány %-ot megy össze keresztben és hosszában. Az ingeket ez alapján szabjuk szélesebbre ill. hosszabbra és varrás után avatjuk be. Persze 1-2cm eltérés így is lehet.
A mandzsettán lévő minta:
A palmetta. A magyar ornamentika állati eredetű szemdíszével, meg növényi Istenfa-ábrázolataival szoros kapcsolatban van egy másik nagyon változatos és sok alakban előforduló díszítő elemünk, amelynek természeti mása nem mai hazánkból való és az Istenfa pálmájaként szintén növényi eredetű. A papiruszban a túlvilági életnek, a halhatatlanságnak a jelképét láthatjuk, amely karöltve jár a szerelemmel, a tápláló búzaszemmel, földi életünk fenntartójával. A magyar díszek között sok profilalakja a papirusznak egyenesen pávatollnak néz ki, a befoglalt szemmel. A páva a napnak, az örök fénynek és világosságnak és keresztény jelképezésben ennek folytán a halhatatlanságnak a szimbóluma. A magyar papirusz alakjai tehát mindenképpen a túlvilági életnek, a halhatatlanságnak a jelképei.
Méret (választható): M, L, XL, XXL, XXXL

Szállítás

Posta


Az ár nem fix súly és méretfüggő + szolgáltatások Posta / MPL Posta hely Mol kutak (utánvét, átutalással, törékeny, szombaton is, de csak postán maradón módban, kűlfőldre is belfőlre is a legolcsóbb ) 1 napos / napos pár száz Ft-tal lcsobb , súly és nagyság arány kiszámítása itt: https://webcik.posta.hu/Dijszamitas.aspx olcsóbb sok estben mint a GLS. Nyugodtan válasszák visszajelzünk árban menyi és csak utána küldjük .

Szállítási díj: 1 995 Ft

postán maradó


Szállítási díj: Súlytól függ
PostaPont

Posta Csomagautomata


Magyarország területén 1 napos CSAK ELŐUTALÁSSAL! 0-24órás CSAK AUTOMATA HELYEKEN ITT NÉZD: https://www.posta.hu/szolgaltatasok/szolgaltataskereso?selectedPostTypes=postamachine 20kg-ig max.40x30x35cm

Szállítási díj: 1 600 Ft

Vásárlói értékelések

Még nem értékelték a terméket! Értékelje Ön elsőként!

Hasonló termékek