Paprikakrém üveges

 íze: édes, tattósítósírás: sóval nem tartalmaz tartósítószert, így eredendően megtartva minden vitamin és tápértékét sűrítve ( főzésnél a só tartalma miatt vigyázat mert könnyen ,, szerelmes lesz a szakácsné" ! / Ez a mondás Magyarországon akkor terjedt el mikor elsózták…
600 Ft
(472 Ft + 27% ÁFA) [1.64EUR] / db

 íze: édes, tattósítósírás: sóval nem tartalmaz tartósítószert, így eredendően megtartva minden vitamin és tápértékét sűrítve ( főzésnél a só tartalma miatt vigyázat mert könnyen ,, szerelmes lesz a szakácsné" ! / Ez a mondás Magyarországon akkor terjedt el mikor elsózták az ételt./ Frissen szedett fűszerpaprikából készült nyers darált krém. Különlegessége, hogy nem rakunk bele állományjavító és ízfokozó szereket. Csípős és csípmentes változatban is elérhető. 

Frissen szedett fűszerpaprikából készült nyers darált krém. Különlegessége, hogy nem rakunk bele állományjavító és ízfokozó szereket. Csípős és csípmentes változatban is elérhető.

Kiszerelések: 210 ml, 288 ml, 720 ml, 2,5kg, 5 kg, 10 kg

íze (választható): édes, erős - csípős
űrtartalom (választható): 210ml / br 400Ft, 720ml / br 940Ft

Szállítás

Posta


Az ár nem fix súly és méretfüggő + szolgáltatások Posta / MPL Posta hely Mol kutak (utánvét, átutalással, törékeny, szombaton is, de csak postán maradón módban, kűlfőldre is belfőlre is a legolcsóbb ) 1 napos / napos pár száz Ft-tal lcsobb , súly és nagyság arány kiszámítása itt: https://webcik.posta.hu/Dijszamitas.aspx olcsóbb sok estben mint a GLS. Nyugodtan válasszák visszajelzünk árban menyi és csak utána küldjük .

Szállítási díj: 2 000 Ft

postán maradó


Szállítási díj: Súlytól függ
PostaPont

Posta Csomagautomata


Magyarország területén 1 napos CSAK ELŐUTALÁSSAL! 0-24órás CSAK AUTOMATA HELYEKEN ITT NÉZD: https://www.posta.hu/szolgaltatasok/szolgaltataskereso?selectedPostTypes=postamachine 20kg-ig max.40x30x35cm

Szállítási díj: 1 600 Ft

Vásárlói értékelések

Még nem értékelték a terméket! Értékelje Ön elsőként!

Hasonló termékek